Изкуството на фотографията на очи – как превръщаме ириса ти в картина, която да закачиш на стената си?

Очите на всеки един от нас, също като отпечатъците ни, са уникални. Да, дори твоите собствени ириси не са еднакви помежду си. Именно затова ние в Iris Studio се стараем да уловим всеки един фин нюанс, сложен детайл и завладяващ контур на твоите ириси, за да създадем по този начин едно истинско персонализирано творение на изкуството. Но как успяваме да го постигнем? Именно това искаме да споделим днес с теб в тази статия.

Заснемане от професионални фотографи

Нашите опитни специалисти позволяват улавянето на всеки един ирис с изключителна прецизност и детайл, които в противен случай биха били пропуснати. Благодарение на тяхната експертиза и опит като фотографи успяваме да ти предложим естетични и професионални снимки от най-високо ниво.

Модерно оборудване

Обработка на снимките

След като снимаме ириса ти, нашите графични дизайнери се захващат обработката на снимките и придаването на ефекти към тях. Правим това, като създаваме цифрово изображение, което точно отразява уникалността на твоите очи, запазвайки същността им във всеки пиксел. По този начин преобразяваме обикновените снимки в истинско изкуство.

Висококачествени материали за принт

Последната стъпка от процеса е принтирането на готовия продукт. Тук чрез висококачествени материали и принтери гарантираме максимална яснота, живопис и прецизност. Ти можеш да избереш сам материала, върху който да принтираме снимката – фотохартия или акрилно стъкло. Също така можеш да решиш какъв размер би искал да бъде тя, както и дали да я рамкираш или не, като ние правим и това за теб. 

След като всичко е готово, можеш или сам да вземеш твоето собствено произведение на изкуството от нашето студио, или да ти го доставим до всяка точка на България и света! Ела в Iris Studio още днес. Очакваме те!

phone-icon