0%

02.02.2024

Време за четене:

5 минути

Време за четене: 1 минута

Изкуството на фотографията на очи – как превръщаме ириса ти в шедьовър, който да закачиш на стената си?

Очите на всеки един от нас, също като отпечатъците ни, са уникални. Да, дори твоите собствени ириси не са еднакви помежду си. Именно затова ние в Iris Studio се стараем да уловим всеки един фин нюанс, сложен детайл и завладяващ контур на твоите ириси, за да създадем по този начин едно истинско персонализирано творение на изкуството. Но как успяваме да го постигнем? Именно това искаме да споделим днес с теб в тази статия.

Заснемане от професионални фотографи

Нашите опитни специалисти позволяват улавянето на всеки един ирис с изключителна прецизност и детайл, които в противен случай биха били пропуснати. Благодарение на тяхната експертиза и опит като фотографи успяваме да ти предложим естетични и професионални снимки от най-високо ниво.

Модерно оборудване

За заснемането използваме най-модерната техника, която позволява възможно най-добра резолюция и качество на снимките. Освен това, благодарение на нашето оборудване и на меката светлина, която използваме, целият процес е напълно безопасен за зрението ти. 

Обработка на снимките

След като снимаме ириса ти, нашите графични дизайнери се захващат обработката на снимките и придаването на ефекти към тях. Правим това, като създаваме цифрово изображение, което точно отразява уникалността на твоите очи, запазвайки същността им във всеки пиксел. По този начин преобразяваме обикновените снимки в истинско изкуство.

Висококачествени материали за принт

Последната стъпка от процеса е принтирането на готовия продукт. Тук чрез висококачествени материали и принтери гарантираме максимална яснота, живопис и прецизност. Ти можеш да избереш сам материала, върху който да принтираме снимката – фотохартия или акрилно стъкло. Също така можеш да решиш какъв размер би искал да бъде тя, както и дали да я рамкираш или не, като ние правим и това за теб. 

След като всичко е готово, можеш или сам да вземеш твоето собствено произведение на изкуството от нашето студио, или да ти го доставим до всяка точка на България и света! Ела в Iris Studio още днес. Очакваме те!


Последното от Iris Studio

Не пропускайте нищо от нас

01/02/2024

Какво прави очите толкова внушителни?

Едно от първите неща, които неминуемо забелязваш в някого, с когото се запознаваш, са неговите очи. И макар много други черти на лицето да играят роля в това дали намираш някого за привлекателен или не, очите определено имат по-голяма тежест в твоята преценка, отколкото която и да е друга черта. 

Както обичаме да казваме в Iris Studio, очите са прозорци към душата. Те често пленяват въображението на човек – нещо, което често намира своето място в различни творби от стихотворения и песни до филми, картини и други. Но какво точно ги прави толкова въздействащи и привлекателни? 

Отговорът на този въпрос е изключително комплексен, отчасти защото се различава в някаква степен за всеки от нас. Но съществуват няколко общи за всички ни причини, поради които очите са така внушителни.

Очите са средство за невербална комуникация

Съществуват няколко основни начина, по които хората комуникират невербално (т.е. без думи) – жестове с ръцете, позиция на тялото, докосване, лицеви изражения и други. Очите обаче се смятат за един от по-основните такива, тъй като те предават изключително широк спектър от емоции и намерения. 

Освен това, докато останалите начини за невербална комуникация да могат да бъдат осъзнати и адаптирани, това до голяма степен не важи за очите. Например, когато си привлечен от друг човек, зениците ти неволно се разширяват – нещо, върху което няма как да имаш контрол. 

Привличането към очите има еволюционен произход

Според множество изследвания привличането към очите на други хора е дело на еволюцията, което има за цел подсилването на социалните връзки. С други думи те са се превърнали в инструмент, който да сближи хората и така да увеличи шансовете им за сближаване, сътрудничество и възпроизвеждане. 

Е, след като научи малко повече за това какво прави очите толкова въздействащи за нас, може би ще ти е интересно да откриеш всички детайли за твоите собствени очи. Ела в Iris Studio за професионална ирисова фотография и ние ще направим снимка, на която очите ти ще бъдат още по-внушителни, отколкото вече са!

Прочети повече
01/02/2024

Защо да подариш снимка на ириса на своята половинка?

14-ти февруари наближава, а с това идва моментът, в който да подариш на половинката си запомнящ се подарък, с който да изразиш любовта си. Тази година ти препоръчваме нещо наистина оригинално, което тя или той ще може да закачи у дома си – ирисова фотография за двойки! 

Ние в Iris Studio предлагаме заснемане както на един, така и на повече ириси и превръщането им в истинско изкуство. Изключително популярна за двойки е именно заснемането на два ириса – вашият и този на партньора ви. Ето как изглежда крайният резултат за някои от нашите клиенти до момента:

Отпразнувайте любовта си

Вашите очи са прозорци към душата и любовта, които можем да запечатаме чрез ирисова фотография. Това е форма на изкуство, напълно различна от обикновената фотография на двойки, тъй като навлиза в дълбочината и уникалността на ирисите на всеки отделен човек и връзката, която споделят.

По време на снимките, нашите фотографи ще уловят сложните детайли на вашите ириси. Всяка цветова вариация и всекии елемент разказват историята на вашата любов. Създадените от нас изображения ще служат като вечно напомняне за дълбоката връзка, която споделяте.

Как превръщаме вашите ириси в изкуство

С помощта на най-модерното оборудване улавяме прецизно всеки фин нюанс, сложен детайл и завладяващ контур. След заснемането създаваме цифрово изображение, което точно отразява уникалността на вашите очи, запазвайки същността им във всеки пиксел.

Когато приключим обработката, ние принтираме готовата снимка чрез висококачествени материали и принтери и така гарантираме максимална яснота, живопис и прецизност. Вие имате пълната свобода да изберете най-подходящите за вас материал и размер, както и да прецените дали да рамкирате снимката. Когато сме готови можем да изпратим страхотният принт до всяка точка на България и света, а разбира се можете да го вземете и сами. 

Избери Iris Studio този св. Валентин

Не пропускай възможността да покажеш любовта си по начин, който е едновременно визуално зашеметяващ и изключително запомнящ се и смислен. Резервирай сесията още сега и ни позволи да уловим любовта чрез завладяващата красота на очите ви. Заедно ще създадем шедьовър, който ще остане за цял живот.

Прочети повече
Подаръчни ваучери
This site is registered on wpml.org as a development site.